Skip to main content

Wat we doen, en waarom

Jullie, wij, hebben een mooie hobby, en die mag gezien worden!

Heel veel mensen werken hard om evenementen te organiseren, in allerlei vormen. Evenementen die onze dierhouderij, van welk soort dieren dan ook, een impuls moeten geven. Die mensen in aanraking moet brengen met onze liefde voor dieren, mooie dieren, lieve dieren. Te vaak gebeurd het dat een evenement wordt bezocht door een vaste club trouwe liefhebbers (en dat is prachtig!), maar zelden komt er iemand zomaar binnenlopen. Terwijl er waarschijnlijk genoeg dierenliefhebbers in de buurt zijn, maar niet binnenkomen. En dat is jammer, want zeker met onze teruglopende ledenaantallen, geldt nu meer dan ooit: hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Om daar verandering in aan te brengen hebben wij dierevenementen.nl opgezet. Om 1 plaats te bieden voor alle dierevenementen onder de aandacht te brengen. We bieden op onze site een compleet en actueel overzicht van evenementen, zowel op datum (wanneer) maar ook op een overzichtelijk kaartje (waar) met een eigen kleur per evenementsoort (wat) zodat in 1 oogopslag zichtbaar is of er iets van jouw interesse te doen is.
Maar dat is niet genoeg, want hoe vaak gebeurd het niet dat je er op maandag achter kwam dat er afgelopen zaterdag een show of beurs is geweest waar je eigenlijk wel naar toe had gewild, maar je bent het gewoon vergeten. Dáárom kan je je bij ons aanmelden voor een herinnering en sturen we je voor de diergroep(en) waarvoor jij dat aangeeft een ‘ouderwetse’ e-mail met daarin de evenementen van komende week.

 

Waarom een website, en niet via Facebook?

De reden waarom wij voor onze site als kernpunt van onze dienstverlening hebben gekozen is omdat we hiermee meer maatwerk kunnen leveren, en we 100% kunnen instaan voor de privacy van de gegevens van de abonnees. Dit is niet alleen verplicht voor de privacywet AVG/GDPR, maar is naar onze mening ook onze plicht als aanbieder van een dienst. U vertrouwt ons uw e-mail adres toe, wij beschermen deze met alle middelen die wij tot onze beschikking hebben.

Recente ontwikkelingen bij Facebook hebben helaas aangetoond, dat deze maatregelen niet overbodig zijn.

Hoe kan uw vereniging van ons profiteren?

Heel eenvoudig: plaats gratis zoveel van uw clubevenementen als uw wilt, en ze zullen op de kalender verschijnen.

Vervolgens zullen wij er alles aan doen om uw evenement onder de aandacht te brengen van mogelijk geintresseerde dierenliefhebbers. Dat doen wij met name via onze webpagina en nieuwsbrief.
Met de wekelijkse nieuwsbrief per diergroep laten we abonnees (abonnee zijn is ook gratis) weten welke evenementen van hun favoriete diergroep er deze week in de planning staan.

Hoe meer mensen wij met onze nieuwsbrief kunnen bereiken hoe meer mogelijke bezoekers we voor uw (en collegaorganisaties) kunnen vinden. Daarom vragen we u onze dienst binnen uw leden en fokkersvriendenkring kenbaar te maken, zodat zij zich opgeven de nieuwsbrief te ontvangen.