Skip to main content

Aanmelden van evenementen

Niet direct zichtbaar

Hier aangemelde evenementen zijn niet direct zichtbaar op de site. Deze worden eerst door ons gecontroleerd op juistheid en volledigheid.

Logo

Wilt u een clublogo bij uw evenement geplaatst hebben? Dat kan, mail uw logo naar info@dierevenementen.nl in JPG of PNG formaat. Logo's mogen maximaal 100kb groot zijn.

Locatie

Zoek eerst of uw showlocatie al bij ons bekend is door te zoeken op de naam van de locatie of 'woon'plaats. Als deze nog niet bekend is, maak pas dan een nieuwe locatie aan, vergeet niet op de oranje knop 'Opsaan' te klikken.

  • Hits: 1296

privacy

Ons privacybeleid is simpel:

Kalender

  • wij vragen u alleen de gegevens op onze site in te vullen die we minimaal nodig hebben om uw de nieuwsbrief te sturen.
  • Wij delen uw gegevens NOOIT met andere sites of bedrijven zonder uw toestemming

Inschrijven

Als u inschrijft op een evenement via Anivent.eu worden uw naam, adresgegevens, fokkers of kweeknummers en de door u ingeschreven dieren door gegeven aan de organisatie van het organiserende evenement.

Uw betaling wordt via Mollie.nl verricht. Uw bankrekeninggegevens zijn niet bij Anivent.eu en niet bij de organisatie bekend.

Mega-Catalogus

Indien u zich als eigenaar van een dier registreert in de Mega-catalogus worden uw accountgegevens bij Anivent.eu opgeslagen. Alleen de door speciaal hiervoor door u opgegeven contactgegevens worden openbaar getoond.

Algemeen

Als u daarom vraagt verwijderen wij uw gegevens van onze server op eerste verzoek middels anonimificatie.

Onze partners:

LogoGarvo280713R  baroen-logo-banner_DE.jpg fb omslagfoto 
  • Hits: 2005